miercuri, 12 noiembrie 2014

RUGACIUNE CATRE FECIOARA MARIA, REGINA PURGATORULUI

O, Preasfanta Fecioara Maria, Regina Purgatoriului, care in dragostea Ta de Mama, cuprinzi intr-o singura imbratisare toate Sufletele rascumparate cu Sangele Fiului Tau Isus, cu inima indurerata din pricina aducerii aminte a acelor ce ne-au parasit, dar si cu netarmurita incredere in mijlocirea Ta, ne prezentam inaintea tronului Tau regesc.
       Moartea, care a rupt lanturile pamantesti, nu a putut distruge dragostea ce ne leaga  de cei ce au trait si ei, in aceeasi credinta ca si noi. O, Marie, nenumarate sunt sufletele in locul de ispasire, ce asteapta cu nespusa nerabdare, ajutorul rugaciunilor noastre si meritul faptelor noastre. Indemnati de dragoste catre Isus Cristos, rugatori indreptam privirea si inima catre Tine, Maica induratoare a tuturor credinciosilor, ca sa vii in ajutorul acestor suflete.
       Fa, o Marie,  ca rugaciunile noastre, prin mijlocirea Ta de Mama, sa aiba puterea de a misca Inima Preaiubitului Tau Fiu, spre ajutorarea acestor suflete. Sfintenia Ta cea neasemanata, sa inlocuiasca mizeria noastra. Dragostea Ta sa inlocuiasca afectul cel rece al nostru. Puterea Ta sa inlocuiasca slabiciunea noastra. Indeplineste, o, Regina Cerului, dorinta cea arzatoare a Sufletelor celor raposati, de a fi primite in fericirea cea vesnica.
       Te rugam o, Maria, in chip deosebit pentru sufletele rudelor noastre, ale Preotilor, ale acelora care au ravnit cinstirea Ta, ale acelora care au facut bine altor Suflete, ale acelora care au plans cu ele si pentru ele si, in sfarsit, ale acelor ce sunt uitate.
       Fa, o, Marie, ca intr-o zi, uniti cu totii in Cer, patrunsi de bucuria placutei Tale prezente si in tovarasia Sfintilor, sa-Ti multumim in toata vesnicia, pentru multele binefaceri ce ni le-ai dobandit, spre nepieritoarea noastra multumire si sa ne putem bucura de vederea Lui Dumnezeu.  Amin

Niciun comentariu: